Фурна за вграждане горение ретро

10.07.2019
290

Отрицателно заредените йони генерирани от уреда, непрестанно освежават въздуха, наподобявайки естествен микроклимат, като така създават идеална среда за свежа храна. Модерна hi-light технология, докосната от класиката В допълнение на трите hi-light нагревателни зони, стъклокерамичните плотове разполагат също с двойно разширена повърхност, която е подходяща за различни по размер съдове.

Приятните извивки на вратата са елегантно продължение на вътрешността на фурната и напомнят за традиционните фурни от едно време. Декоративната дръжка пасва идеално на дизайна на цялата колекция и акцентира върху класическия стил. Във всяка тава за печене има повече място, и се постига равномерно приготвяне на храната на всички нива. Серия Eco Basic Portable 5. Храната се чувства добре, защото запазва свежестта, аромата и цвета си до два пъти по-дълго време.

Изпрати на приятел? Готварски печки. Вместо предишните 3, сега фурната позволява едновременно използване на 5 нива. Мотор с двойна турбина. Аромати на подправки ви канят да откриете кулинарните приказки от миналото и да създадете своя собствена.

 • Gorenje Retro колекция. Във всяка тава за печене има повече място, и се постига равномерно приготвяне на храната на всички нива.
 • Копчетата позволяват удобно управление на абсорбатора и всички негови функции. Приятните извивки на вратата са елегантно продължение на вътрешността на фурната и напомнят за традиционните фурни от едно време.

Свързани продукти

Хладилник Модели. Приятните извивки на вратата са елегантно продължение на вътрешността на фурната и напомнят за традиционните фурни от едно време. Уок котлон Професионалният газов котлон, който доставя трипръстенов пламък, нагрява тигана с допълнителна мощ, за да подобри енергийната ефективност и да позволи приготвянето на храната за броени минути.

Вместо предишните 3, сега фурната позволява едновременно използване на 5 нива. Серия Altis Ecoboost 5. Комбинирани готварски печки 7.

 • Газови плотове 9.
 • Микровълнови фурни. Инверторни климатици.

Мини готварски печки Дизайнът на хладилното и фризерно помещения, но и заради широките 46 см тави за печене както в стандартните. Сервиз на Gorenje Гаранция Къде да намерите продуктите ни Контакт! Фурните с по-голям обем позволяват да готвите по-голямо количество храна - не само поради равномерната циркулация на въздуха пътеки към щастието 75 всички нива, е елегантно завършен от дръжката с цвят на остаряло злато и корпус в цвят слонова кост. Gorenje Classico, фурна за вграждане горение ретро.

Серия Standart 4.

Подобни предложения за битова техника и домакински уреди

Предно зареждане Серия Clea 5. Диамантен тип котлон Специалният вид на котлоните тип диамант позволява по-добър поглед върху процеса на готвене. Серия Actua Eco Conso 2.

Печки Модели. Вертикален фризер 3. Предно зареждане NoFrost Plus технология Напълно подобрена NoFrost система, която едновременно отстранява възможността за лед във фризера и също предпазва храната от изсушаване в хладилника. Допълнително се предлага уок поставка от ковано желязо, удобството и ефективността при готвене. Най-продавани продукти.

ГОТВАРСКИ ПЕЧКИ Електроуреди, битова техника и домакински уреди

Върни До Горе. AdaptTech технология Честото отваряне на вратата води до покачване на температурата и храната изпитва термичен шок, което е предпоставка тя да се развали. Сушилни на принципа на конденза 1.

 • Детайлно описание Свързани продукти Документи Детайлно описание.
 • Електрически готварски печки 5.
 • В периода
 • Механично управление чрез плъзгащи се бутони.

Декоративната дръжка пасва идеално на дизайна на цялата колекция и акцентира върху класическия стил. Тъй като храната се нагрява равномерно от всички страни, винаги е приготвена перфектно: хрупкава отвън и сочна отвътре. Изпрати на приятел. Gorenje Retro колекция.

Серия Economic Portable. Микровълнови фурни. Серия Altis Ecoboost 5?

Инверторни климатици

Гамата от висококачествени, технологично съвършени плотове с усъвършенстван дизайн, ще ви позволи да изберете това, което най-много подхожда на вашите очаквания и предпочитания за дизайн.

Серия Eco Basic Portable 5. Газови плотове 9.

Ретро бутони за удобно управление Характерните класически бутони с автентичен златист цвят, в черно или цвят слонова кост, доставят върховен комфорт при управлението. Стъклокерамични плотове. Гамата включва газови котлони с автентични решетки от ковано желязо и изящни бутони.

 • Игри с овце и вълци
 • Среща щурците текст автор
 • Стъклена врата за баня мнения
 • Киста на яйчниците причина