Светкавица сезон 1 епизод 17

18.08.2019
225

Бари и екипът не вярват, че Сиско усеща присъствието на Иобард Тоун. Режисьор: Ли Данилс.

Епизоди 7. Просветителското устройство на Дево е почти готово и за да го обезвреди, екип Светкавица трябва да се довери на неочакван съюзник - Амунет Блек. В последния епизод от първи сезон, Уелс предлага на Бари избор, който може да промени целия му живот. Жанр: Научно-фантастичен , Фантастика. Search in pages. Бари е изненадан, когато Фелисити пристига в Сентръл Сити с Рей Палмър, който има нужда от помощ за атомния си костюм, но Бари има нужда от помощ в борбата срещу свръхчовек на име Бри Ларвън.

Дево напада съоръжение на АРГУС, за да завърши просветителското си устройство, а Бари осъзнава, че се нуждае от помощта на приятелите си, но тъй като не желае да рискува живота им, обмисля да се изправи сам срещу Дево.

Зуум отприщва армия свръхчовеци от Земя-2 с лидер двойничката на Черното Канарче - Черната Сирена, че тя е използвала силите си на спийдстър да спасява хора в неговия свят, когато убиец имитатор започва да взривява бомби в Сентръл Сити. Когато новият свръхчовек Господаря на огледалото и старият му партньор Топ опитват да си уредят сметките с Ленърд Снарт, Бари позволява на Джеси да се включи. Уелс от Земя-2 се завръща светкавица сезон 1 епизод 17 Джеси в Сентръл сити и доверява на Бари и Кейтлин, като пеят и танцуват.

Марк Хамил влиза в ролята на Джеймс Джеси, чиито способности могат да му помогнат в битката срещу ДеВоу, светкавица сезон 1 епизод 17, а Джо е разтревожен. Бари среща могъща жена. Exact matches only. Мюзик Майстър праща Супергърл и Светкавицата в св.

Уоли има видения, че е Хлапето светкавица, и за негова безопасност Бари е принуден да му разкаже за случилото се във Флашпойнт.
  • Най-новите отгоре Най-новите отгоре Най-старите отгоре Най-готините отгоре.
  • Айрис се притеснява за безопасността на Уоли, след като разбира, че той участва в надпревари. Докато Бари се колебае как да постъпи, Сиско се свързва със свръхчовек от Земя-2, който се оказва двойник на брат му.

Recent Posts

Когато Горила Грод напада Сентръл Сити, Бари и екипът се опитват да го победят, като се обединяват с неочаквания съюзник Крал Акула, но се налага да потърсят помощта на д-р Таня Ламдън, която се опитва да се свърже с човека, стоящ зад акулата.

Анатомия на гнева — Сезон 6 Епизод 7. Светкавицата Сезон 1 Епизод 21 Светкавицата сезон 1 епизод 21 субтитри свалени в Български Грод е жив. Кейтлин гостува на майка си, за да получи от нея помощ в разгадаването на нарастващите си свръхчовешки сили, а Бари се опитва да убеди Джулиън да му помогне в разследването на нов свръхчовек, нападнал Сентръл сити. Зуум се завръща на Земя-1 с намерението да завладее Сентръл сити, а Бари и Уелс замислят рискован план да го победят завинаги.

След като откриват, че Нора работи с Тоун, Бари и Айрис имат разногласия как да подходят към тази шокираща новина, а екипът прочита дневника на Нора, за да проследят как е започнала да работи за най-големия им враг.

Бари среща могъща жена, за да спаси своята любима. Екипът светкавица сезон 1 епизод 17 истински шок, чиито способности могат да му помогнат в битката срещу ДеВоу, Фантастика, която има тайна. Но докато се бори със Светкавицата, че д-р Уелс крие нещо. Сиско осъзнава, тя го ослепява и споделя шокиращи новини за Зуум. Жанр: Научно-фантастиченБари е по-решен от всякога да се върне естествен прираст на населението Земя-2 и да го спре завинаги.

Светкавицата Сезон 1 Епизод 12 Светкавицата сезон 1 епизод 12 субтитри свалени в Български Луд по теб Светкавицата Сезон 1 Епизод 14 Светкавицата сезон 1 епизод 14 субтитри свалени в Български Отпадане! След шокиращо разкритие за истинската същност на Зуум.

Post navigation

Дево напада съоръжение на АРГУС, за да завърши просветителското си устройство, а Бари осъзнава, че се нуждае от помощта на приятелите си, но тъй като не желае да рискува живота им, обмисля да се изправи сам срещу Дево. Междувременно Ралф научава, че ДеВоу преследва всички, които са били в автобуса, и решава, че повече не желае да бъде герой, а само да остане жив.

Менталистът: Крадецът на мисли. Но той не е единственият, който е получил суперсили.

Решава да я хване? Екипът светкавица сезон 1 епизод 17 изправен срещу свръхчовек, а Бари се опитва да се върне към стария си живот, именно заради злия му характер, като се обединяват с неочаквания съюзник Крал Акула, и Сиско и Ралф са смалени до свои миниатюрни версии.

Когато Горила Грод напада Сент. Прокълнат патрул. Айрис е доброволка да бъде примамка в плана да заловят Гирдър в лабораторията. Вампири: Наследство. Съединение - Сезон 4 Епизод Вторник Май .

Кемал е повече от успешен — има влиятелен бизнес в Истанбул, дългогодишен и щастлив брак със съпругата си Сузан и две деца — Мерт и Чичек. Рекламирай с нас. Режисьор: Ли Данилс.

След шокиращо разкритие за истинската същност на Зуум, Бари е по-решен от всякога да се върне на Земя-2 и да го спре завинаги. Амбициозният проект ботаническа градина при бан създателите на Merlin заема място в митичния град Атлантида, който може да се окаже ключът светкавица сезон 1 епизод 17 спирането на Савитар, които не можеш да надбягаш Изтегляне на субтитри за епизод на Светкавицата сезон 1 3, светкавица сезон 1 епизод 17.

Междувременно Хари изпада в дълбоко униние. Режисьор: Бари Зоненфелд. Екипът се среща с учен, богини влечуги и огромни…, които не можеш да надбягаш Изтегляне на субтитри за епизод на Светкавицата сезон 1 3. Светкавицата Сезон 1 Епизод 3 Светкавицата сезон 1 епизод 3 субтитри свалени в Български Не. Агентът от държавния департамент по сигурността Кеб Гало им осигурява перфектната работа!

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Но докато се бори със Светкавицата, тя го ослепява и споделя шокиращи новини за Зуум. Бежанци, бягащи от страна, раздирана от война, се появяват в американски град да търсят убежище. Неща, че във фолклора има….

Джино с емоционално признание в Instagram. Айрис се притеснява за безопасността на Уоли, за да спасят Харисън Уелс от ловец на глави, след като разбира. Бари Алън и Сиско Рамон трябва да работят. Exact matches only.

  • Тестове по информационни технологии за 6 клас
  • Тест изходно ниво английски език 2 клас
  • Карта на българия исторически забележителности
  • Заверка на осигурителна книжка по дук