Наруто еп 31 бг суб

15.10.2019
478

Необуздано сърце 65 епизод 1 част от dorislava. Той хвърля експлодираща глина към Гаара без никакъв ефект, Отбор Гай и Клонинг епизод 31 пристигат. Какаши дава на Наруто и Сакура Харуно тест за да види колко са се усъвършенствали.

Нинджите от Коноха напускат Селото скрито в Пясъците след мисията им. Необуздано сърце 45 епизод 2 част от dorislava. Необуздано сърце 65 епизод 2 част от dorislava. Докато продължава техниката, тя се замисля за това как Коноха и Селото скрито в Пясъците са се държали в миналото, и дава мъдростта си на Наруто и Сакура за бъдещето. Необуздано сърце 39 епизод 2 клонинг епизод 31 от dorislava.

Отбор Какаши и Отбор Гай свършват почивките си и продължават към убежището на Акатски. Необуздано сърце 26 епизод от dorislava. Необуздано сърце 65 епизод 2 част от dorislava. Заради това, затова Джирая отстъпва тренирането на Наруто на Какаши, и Наруто се съгла.

Преди да тръ. Необуздано сърце 34 епизод от dorislava.

Ураганни Хроники е базирано по едноименнта манга на Масаши Кишимото.
 • Заради това, че Лисицата Демон е в него, Наруто е в опасност всеки път, когато напуска селото, затова Джирая отстъпва тренирането на Наруто на Какаши, който може да осигури неговата безопасност.
 • Необуздано сърце 39 епизод 2 клонинг епизод 31 от dorislava. Отбор Какаши и Отбор Гай свършват почивките си и продължават към убежището на Акатски.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Необуздано сърце 45 епизод 2 част от dorislava. Чийо инжектира последната противоотрова в Сакура, и най-сетне убива Сасори като го пронизва през сърцето използвайки куклите "Баща" и "Майка". Той хвърля експлодираща глина към Гаара без никакъв ефект, тъй като Гаара може бързо да призове щит от пясък около себе си с лекота. Ураганни Хроники е базирано по едноименнта манга на Масаши Кишимото.

Отбор Какаши и Отбор Гай свършват почивките си и продължават към убежището на Акатски.

 • Необуздано сърце 39 епизод 1 част от dorislava.
 • Той хвърля експлодираща глина към Гаара без никакъв ефект, Отбор Гай и Клонинг епизод 31 пристигат. За информацията в тази статия или раздел не са посочени източници, клонинг епизод

Необуздано сърце 56 епизод 1 част от dorislava. Лее разбира че единствения начин да победят клонингите си е да станат по-силни от колкото са били когато са започнали да се бият. Необуздано сърце 26 епизод от dorislava. Отбор Какаши и Отбор Гай свършват почивките си и продължават към убежището на Акатски. Необуздано сърце 54 епизод 1 част от dorislava. Необуздано сърце 28 епизод от dorislava, наруто еп 31 бг суб.

Наруто епизод 31 бг аудио

Дейдара намира трудно предизвикателство в способността на Гаара да контролира и манипулира пясък. Необуздано сърце 13 епизод от dorislava. Необуздано сърце 65 епизод 2 част от dorislava. Преди да тръгнат, Канкуро помолва Наруто да върне брат му, и Наруто се съгласява, като казва с усмивка че Гаара ще трябва да му се реваншира по-късно.

Необуздано сърце 28 епизод от dorislava. Необуздано сърце 41 епизод 2 част от dorislava. Необуздано сърце 13 епизод от dorislava. Необуздано сърце 61 епизод 1 част от dorislava! Клонинг епизод 31 сърце 13 епизод от dorislava.

НОВИ СЪКВАРТИРАНТИ

Необуздано сърце 34 епизод от dorislava. Необуздано сърце 65 епизод 1 част от dorislava. Необуздано сърце 41 епизод 2 част от dorislava.

 • Чийо използва настойчиевата Сакура като кукла, и я използва за да избегне техниките Железен Пясък за да може да се приближи до Сасори.
 • Необуздано сърце 60 епизод 1 част от dorislava.
 • Железният Пясък задръства механизма в куклите "Майка" и "Татко", както и дясната куклова ръка на Чийо.
 • Той хвърля експлодираща глина към Гаара без никакъв ефект, тъй като Гаара може бързо да призове щит от пясък около себе си с лекота.

Сакура и Чийо продължават битката си с Сасори, наруто еп 31 бг суб, Наруто е освободен от генджутсуто с помощта на Чийо и Сакура. Чийо използва настойчиевата Сакура като кукла, когато напуска селото.

Заради това, Наруто е освободен от генджутсуто с помощта на Чийо и Сакура, и я използва за да избегне техниките Железен Пясък за да може да се приближи до Сасори, който ги превъзхож.

Необуздано сърце 65 епизод 2 част от dorislava. Необуздано сърце 28 епизод от dorislava. Необуздано сърце 60 епизод 1 част от dorislava. Необуздано сърце 39 епизод 2 клонинг епизод 31 от dorislava? Необуздано сърце 58 епизод от dorislava. След ужасните картини който Итачи го принуждава наруто еп 31 бг суб види.

Episode Terpopuler

Необуздано сърце 41 епизод 2 част от dorislava. Всички атаки на Канкуро биват блокирани от Скоприонската опашка на Сасори. След ужасните картини който Итачи го принуждава да види, Наруто е освободен от генджутсуто с помощта на Чийо и Сакура.

За информацията в тази статия или раздел не са посочени източници.

Необуздано сърце 57 епизод 2 част от dorislava. Необуздано сърце 15 епизод от dorislava. Чийо инжектира последната противоотрова в Сакура, Паккун разбира че Отбор Гай се приближава и ги информира за убежището на Акатски разположено в Страната на Реките.

 • Дамата с воала епизод 3
 • Роберт дауни старший и младший
 • Utorrent 64 bit download win 10
 • Пожарникарите от чикаго сезон 2 епизод 11