Тест по български език за 8 клас входно ниво

26.11.2019
387

Българската литература след Втората световна война. Г Бъдещият живот на заточениците ще бъде непълноценен.

А подчинено изречение Б обособена част в просто изречение В просто изречение в състава на сложно съчинено изречение Г еднородна част в просто изречение 7. Подготовка за входно ниво по математика първите 8 урока. По български език актуализираме видеата по новата учебна програма и предстои да обсъдим какво да включим в преговорните уроци. От Блога:. Английски език начално ниво. Свържете името на героя със съответната творба.

В коя от думите е допусната правописна грешка. Подготовка за входно ниво по математика първите 5 видео урока. Да даде господ да я видиш, че. Преобразувайте подчертаната част в подчинено изречение. Изписаната с по-тъмен шрифт част от текста е: 1т.

Коя дума е написана правилно? Подготовка за входно ниво по математика з първите 9 урока. В кой ред всички думи са синоними?

По предмет

Кое от следните изречения е правилно пунктуационно? В кое изречение е допусната граматична грешка? Г Пред сградата се чували силни викове. Къде трябва да се постави запетая в изречението? Към коя част от сюжета на "Една българка" принадлежат следните изречения?

Образованието и развитите умения дават възможност на всеки да постига целите и мечтите си.

В кое от изреченията е употребен страдателен залог. Как пазим твоите данни. Медиите за Уча. Скриващо се меню с уроци. Последно добавени Публично изказване по граждански проблем Класна работа II срок. Колко местоимения са употребени в изречението!

Медиите за Уча.се

Подготовка за входно ниво по математика първите 8 урока. Г Трябва да внимаваш при пресичане. Г В стаята влезе мъж, чийто коси бяха покрити със сняг.

Ще я видиш, чедо, всички бяха наизлезли на площада да посрещат височайшите г. Определете времето на подчертаната глаголна форма в изречението: Когато пристигнах в градчето? Следи сайта ни за новостите. Английски език.

Последвайте ни

Г Пред сградата се чували силни викове. Изтегли save. Всички статии. Общи условия.

Ще я видиш, не бой се…, човекът и природата и човекът и обществото за 4, всички бяха наизлезли на площада да посрещат височайшите гости. Определете времето на подчертаната глаголна форма в изречението: Когато пристигнах в градчето.

В кое изречение е допусната пунктуационна грешка. Подобни публикации. За контакти с Уча. Български език за българи в чужбина. Видът на текста е: 1 т? Китайски език.

E-mail или потребителско име

Не, даже никак. Кой от литературните термини е излишен? Каква е вярната подредба на стиховете? Руски език.

Любими истории и съвети за уроците в училище и живота. Ние от Уча. Той беше седемдесетгодишен як и здрав старец с прошарена коса с изразително широко лице което предразполагаше с добротата си.

  • Очила за компютър мнение
  • Вътрешен човек епизод 36 бг аудио
  • Локализиране на изгубен телефон
  • Учебник по английски за 5 клас просвета