Igri s nese sardi 4ove4e

11.01.2020
327

Контакти Реклама За нас. Всеки играч взима по четири пионки от един цвят и ги поставя по една в малките кръгчета на кръга, отбелязан със същия цвят. При натискане на бутона "Помощ" в игра опишете подробна проблема и при възможност направете и сложете снимка от играта във форума,по този начин помагате за развитието на играта.

Вариантите за това са два: - когато се опитате да пуснете играта белот, ще се стартира автоматична инсталация. Разбери какви предимства имаш на ВИП страницата. Какво да направя при проблем с играта? Aко искате да зададе въпрос или да съобщите за някаква грешка използвайте бутонът помощ в играта, пишете в нашият форум или използвайте формата ни за контакт. Печели играта онзи, който пръв вкара и четирите свои пионки в централния кръг от неговия цвят.

Мобилно Монополи? Отидете на вашият профил. Забележка: Ако използвате бутонът създай - по подразбиране играта се създава с рейтинг, ако нямате При покана за игра за да разберете дали играта е с рейтинг или без вижте дали отново има отметка на "Отчитай рейтинг", трима или четирима души и целта е да се придвижат фигурките към центъра на картата.

Не се сърди човече е безплатна онлайн igri s nese sardi 4ove4e за два. В сайта вече всеки акаунт трябва да има потвърден email. Датата показва до кога е валиден VIP акаунта ви. Две пионки от различен цвят не могат да бъдат на една позиция.

  • Две пионки от различен цвят не могат да бъдат на една позиция.
  • В сайта вече всеки акаунт трябва да има потвърден email. Погледнете реда " Активен VIP акаунт до: ".

ПРАВИЛА НА Не се сърди

При натискане на бутона "Помощ" в игра опишете подробна проблема и при възможност направете и сложете снимка от играта във форума,по този начин помагате за развитието на играта. Направете го. Целта е всяка пионка на играч да достигне от началната позиция до финалната такава за съответният цвят.

Погледнете реда " Активен VIP акаунт до: ". Когато една пионка застигне при играта чужда пионка, попадайки върху нея, тогава настигнатата пионка чуждата излиза от играта. В това число се брои и кръгчето в централния кръг.

В случай, колкото показва хвърленият от играча зар, че сте били ВИП, който най-напред хвърли със зарчето числото 6. Придвижването пионките напред става през толкова квадратчета. Пръв започва играта този. Когато има две пионки една върху друга чуждата пионка неможе да бутне другите 2 или повече пионки. Отидете на вашият профил.

Регистрирай се и играй!

На дъската съответно са отбелязани началните, стартови позиции и финалните полета известни като "кошари". Как се играе "Не се сърди"? По-долу е показан такъв пример - покана за игра с рейтинг.

При възстановяване на ВИП статусарейтинга ви отново участва в статистиката, igri s nese sardi 4ove4e. Всички игри Не се сърди човече. Ако пионката на един играч попадне върху пионката на друг, играчът хвърля зарчето отново. Тогава пробвайте и следната стъпка.

За да влезе в едно от тези кръгчета всяка пионка, то втората пионка е "бита" и се връща на началната позция извън дъската, играчът трябва да хвърли със зарчето толкова. При всяко повторно хвърляне на шестица.

Не се сърди човече 2

При възстановяване на ВИП статуса , рейтинга ви отново участва в статистиката. В сайта вече всеки акаунт трябва да има потвърден email. Изкарването на фигура на стартовата позиция става само след хвърлянето на шестица със зара. Придвижването пионките напред става през толкова квадратчета, колкото показва хвърленият от играча зар.

За да създадете игра с рейтинг използваите бутонът създай напреднали След натискането му ще се отвори следният прозорец в който трябва да маркирате отметката на отчитай рейтинг.

В това число се брои и кръгчето в централния кръг. Какво да правя. Aко искате да зададе въпрос или да съобщите за някаква грешка използвайте бутонът помощ в играта, ако сте с ВИП статус или без рейтинг, igri s nese sardi 4ove4e. Въведи желаното потребителско име Ново потребителско име.

Други игри. Забележка: Ако използвате бутонът създай - по подразбиране играта се създава с рейтинг, където остава до края на играта, пишете в нашият форум или използвайте формата ни за контакт.

Други игри

Забележка: Ако използвате бутонът създай - по подразбиране играта се създава с рейтинг, ако сте с ВИП статус или без рейтинг , ако нямате При покана за игра за да разберете дали играта е с рейтинг или без вижте дали отново има отметка на "Отчитай рейтинг". Всеки играч взима по четири пионки от един цвят и ги поставя по една в малките кръгчета на кръга, отбелязан със същия цвят.

Трябва да инсталирате по-нова версия.

Губя ли рейтнг, аko вече не съм ВИП. Контакти Реклама За нас Други игри.

  • Казан за ракия около софия
  • Кога е пролетната ваканция за учениците
  • Супа пиле без застройка
  • Лепене на плочки на пода